fbpx
Сьогодні
14:00 28 Вер 2023

Рішення для відбудови: благодійники долучилися до масштабного ремонту школи на Тернопільщині

Благодійний фонд «МХП-Громаді» спільно із підприємством «Захід-Агро» виділили близько 100 тис. грн на ремонт школи на Тернопільщині.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на МХП Захід-Агро Західний ХАБ у Фейсбуці.

У чому проблема?

Звернення про допомогу у фонд надійшло від Нараївської сільської ради Тернопільської області. Йдеться про ремонт Рекшинського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Нараївської сільської ради. Дах знаходився в аварійному стані, бюджетних коштів не вистачало.

Яке рішення?

Благодійники зрозуміли, що діяти потрібно було швидко. Тож без вагань долучились до співфінансування. Адже масштаби ремонту немалі і коштів, відповідно, теж треба було чимало, розповіла менеджерка благодійного фонду Оксана Коваль.

Як працює це рішення?

Виділені благодійниками кошти спрямовані на ремонт даху школи. Зокрема, на придбання профнастилу та плоского поліестерного листа для перекриття даху.

Заміна покрівлі дала можливість навчальному закладу відкритися вчасно та розпочати навчання для усіх учнів із 7 окружних сіл у безпечних та комфортних умовах.

Довідка

«МХП-Громаді» – український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія – комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл. Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: