fbpx
Сьогодні
10:09 26 Вер 2023

Війська рф вдарили по інфраструктурі Миколаєва ракетою та атакували дронами область: що відомо

Фото: Телеграм / МВС України

Увечері 25 вересня російська ракета влучила в інфраструктурний об'єкт у Миколаєві, внаслідок чого виникла пожежа, а вже у ніч на 26 вересня під час атаки дронами-камікадзе уламки збитого БпЛА впали на території агропідприємства в області.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм МВС та Telegram голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма.

Правоохоронці розповіли, що ввечері 25 вересня ворог завдав ракетного удару по Миколаєву.

"На околиці міста поцілив в об'єкт інфраструктури, в результаті чого зайнялась суха трава та чагарники. Вогнеборці оперативно ліквідували пожежу на площі 5 га", зазначили у МВС

Окрім того, вже вночі 26 вересня російські загарбники продовжили атакувати Миколаївщину.

Своєю чергою Кім повідомив, що внаслідок падіння уламків збитого безпілотника сталось займання на території агропідприємства на території Березнегуватської територіальної громади Баштанського району.

З його слів, рятувальники загасили пожежу на площі 700 кв.м.

Очільник області уточнив, що жертв та постраждалих в результаті обстрілів немає.

Що відомо про нічну атаку України

Нагадаємо, що вранці у вісьмох областях України оголошували повітряну тривогу через загрозу застосування балістичних ракет.

Окупанти уночі 26 вересня завдали ударів по припортовій інфраструктурі Одеської області, у результаті чого пошкоджена будівля пункту пропуску, склади, 3 десятки вантажівок, згоріли 6 фур та поранені два водії.

Також, російські загарбники атакували Черкаську область дронами-камікадзе та влучили в інфраструктурний об'єкт, а у Кривому Розі поцілили по одному з підприємств.

Окрім того, в українському небі протиповітряна оборона "приземлила" 26 із 38-ми дронів-камікадзе: для збиття повітряних цілей залучали винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: