fbpx
Сьогодні
Фото 20:00 26 Вер 2023

635 000 доларів для відбудови школи на Київщині зібрали під час благодійної вечері UNITED24 та сера Річарда Бренсона

У Virgin Hotels у Нью-Йорку відбулася благодійна вечеря, організована платформою UNITED24 та її амбасадором Річардом Бренсоном за підтримки Virgin Unite. Зібрані кошти допоможуть відбудувати школу у Мар'янівці на Київщині. Заклад зазнав руйнувань під час бойових дій та окупації у березні 2022 року.

 Серед гостей були амбасадори платформи Скотт Келлі та Лієв Шрайбер, а також представники українських та міжнародних компаній, зокрема Uber, Revolut, Grammarly, Smorgon Steel, NAVI, Wieden & Kennedy, Biosphere, Aurora Multimarket, InterChim та інші. Висловлюємо подяку фонду Temerty Foundation, компаніям «Люксоптика», AWT Bavaria, WOG та іншим благодійникам, які також зробили внесок у відновлення школи.

UNITED24

Школу в Мар'янівці, на відбудову якої збирали кошти під час вечері, відвідують діти з сімох сіл. Навіть попри руйнування через бойові дії у березні 2022 року в ній продовжують навчатися 120 дітей дошкільного та шкільного віку. Щодня шкільний автобус долає близько 75 кілометрів, щоб забрати їх на заняття та розвезти по домівках.

UNITED24

 Зібрані на благодійній вечері кошти покривають створення проєкту відбудови, реконструкцію та облаштування укриття, відновлення даху. Після реконструкції закладу в ньому зможуть навчатись 300 дітей.

 «Нас усіх дуже надихає український народ та його незламний дух. Я надзвичайно радий, що ми змогли зібрати такі життєво необхідні кошти для відбудови школи в Україні, яку  зруйнувала росія під час свого незаконного і варварського вторгнення», — сказав сер Річард Бренсон.

UNITED24

Про UNITED24

Ініційована Президентом України фандрейзингова платформа та основне вікно збору пожертв на підтримку України. За 16 місяців роботи роботи фандрейзингової платформи UNITED24 завдяки пожертвам з більш ніж 110 країн зібрано понад 470 000 000 доларів. Серед амбасадорів UNITED24 — співачка та акторка Барбра Стрейзанд, американські актори Марк Гемілл, Лієв Шрайбер і Міша Коллінз, акторки Кетрін Винник та Іванна Сахно, гурт Imagine Dragons, артдиректор Balenciaga Демна, режисер Мішель Азанавічус, астронавт Скотт Келлі, історик Тімоті Снайдер, британський підприємець Річард Бренсон, кантрі-співак Бред Пейслі, британський мандрівник Беар Гріллз, філософ та економіст Френсіс Фукуяма, нобелівські лауреати Пол Нерс, Едвард Мозер та Мей-Бритт Мозер, видатні українські спортсмени Андрій Шевченко, Еліна Світоліна, Олександр Усик і Олександр Зінченко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: