fbpx
Сьогодні
Відео 08:55 23 Вер 2023

Відкривайте таємниці України: мандри вздовж ріки Рось

У чому проблема?

Україна – країна, що має безмежну кількість культурних та природних скарбів. Зазвичай стан цих обʼєктів перебуває не в найкращій якості, і інколи одним із засобів вберегти іх від подальшого руйнування та забуття – це повідомити спільноті про існування таких місць та загострити увагу на дослідженні рідного краю.

Яке рішення?

Одним з інструментів дізнатися про чарівні місця навколо – це подорожувати країною, що дозволяє занурюватися в нашу неймовірну спадщину. І саме такою є подорож вздовж ріки Рось, від її витоку до місця впадіння у Дніпро. Мандрівник Олександр Лавров на своєму ютуб-каналі Лавромандри опублікував відео про дослідження спадщини вздовж річки Рось.

Ріка Рось – це потік, який витікає на Вінничині та мандрує від верхів'я, оминаючи невідомі глибини та відкриваючи перед нами багатство природних пейзажів та культурних пам'яток Київщини та Черкащини. Подорожуючи вздовж цієї ріки, автор обрав 17 неймовірних місць, які сповнені історії та вражень.

Як це працює?

Обираєте найзручніший для себе засіб подорожувати і вперед! Прикладом є ця компактна географічно-історико-культурна подорож з метою вивчення та дослідження тієї краси, що навколо нас. Щоб завжди памʼятати і не втрачати. Особливо під час вiйни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: