fbpx
Сьогодні
22:20 18 Вер 2023

Данілов прокоментував звільнення заступників міністра оборони та сказав, коли планують призначать нових

Заступники міністра оборони будуть призначені після повернення керівника відомства Рустема Умєрова із закордонного відрядження.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі телемарафону «Єдині новини», коментуючи звільнення заступників міністра оборони, передає Рубрика.

«Генерал Павлюк (перший заступник міністра оборони – ред.) на місці, він на сьогодні відповідає за процеси, які є в міністерстві. Ми не бачимо сьогодні, що це буде занадто велика загроза. Це природна річ: коли є зміна керівництва, то міняються заступники. Наскільки мені відомо, всі вони без винятку написали заяви про своє звільнення. Сьогодні Кабмін ці заяви розглянув… Я думаю, що найближчим часом, відразу після повернення міністра із закордонного відрядження, будуть призначені або перепризначені заступники міністра», – зазначив Данілов.

Нагадаємо, як раніше повідомляла Рубрика, Кабінет Міністрів України звільнив Ганну Маляр, Дениса Шарапова, Андрія Шевченка, Володимира Гаврилова, Ростислава Замлинського, та Віталія Дейнегу з посади заступника Міністра оборони України.

Як повідомлялось, 3 серпня глава держави Володимир Зеленський підтвердив звільнення Олексія Резнікова з посади міністра оборони України. За словами президента, Міністерство має очолити Рустем Умєров.

А уже 5 вересня Верховна Рада звільнила Олексія Резнікова з посади міністра оборони, а Рустема Умєрова – з посади голови Фонду державного майна.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: