fbpx
Сьогодні
19:36 16 Вер 2023

Понад 80 світових оборонних компаній підтвердили участь у Форумі оборонних індустрій, – Зеленський

English version here

Україна продовжує підготовку до проведення Форуму оборонних індустрій. Перший такий захід відбудеться вже цієї осені.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні, пише Рубрика.

За його словами, оборонні компанії проявили дуже високий інтерес до Форуму. Це повністю відображає силу й потенціал України, та спроможність захистити себе й допомогти іншим країнам берегти свободу та міжнародний порядок.

"Продовжуємо підготовку Форуму оборонних індустрій – першого такого заходу, який відбудеться в Україні. Вже цієї осені відбудеться. 

Інтерес до Форуму – дуже високий. Це повністю відображає силу й потенціал України – нашу спроможність захистити себе і допомогти іншим країнам берегти свободу та міжнародний порядок… Вже 86 провідних оборонних компаній світу – а це 21 країна – підтвердили свою участь у Форумі", – наголосив Зеленський.

Президент зауважив, що наразі необхідно дати всі можливості Україні виробляти зброю й снаряди, щоб мати надійний захист від будь-яких форм агресії. Також він вважає, що необхідно поширити досвід української оборони серед союзників і партнерів.

"Світ повинен бути сильнішим, ніж будь-яка загроза життю від будь-яких агресорів чи терористів", – підкреслив він.

Форум оборонних індустрій в Україні

Нагадаємо, вперше про Форум розповів міністр Закордонних справ України Дмитро Кулеба. Він зауважив, що Україні потрібно щоб і виробництво ставало частиною цього загального "натівського" виробничого комплексу.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: