fbpx
Сьогодні
17:59 13 Вер 2023

Українські захисники знищили у Чорному морі ворожий катер "Тунець"

Сили оборони Півдня затопили в Чорному морі російський катер типу КС-791 "Тунець".

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Facebook-сторінку Військово-Морських сил ЗСУ.

"В північно-західній частині Чорного моря Силами оборони Півдня знищено ще один ворожий катер типу КС-701 "Тунець". Разом до Перемоги!", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що у ніч на 13 вересня у тимчасово окупованому Севастополі пролунали потужні вибухи: окупаційна "влада" міста підтвердила пожежу на судноремонтному заводі в районі Кілен-балки, а міноборони рф заявило про пошкодження двох кораблів.

У оборонному відомстві загарбників наголосили, що цієї ночі було завдано "удару десятьма крилатими ракетами" по судноремонтному заводу ім. С. Орджонікідзе у Севастополі.

Унаслідок чого там розгорілася масштабна пожежа. Як пишуть росзмі, попередньо, внаслідок атаки двоє людей загинули і 26 постраждали внаслідок ракетної атаки ЗСУ на Севастопольський морський завод ім. С.Орджонікідзе. Усі вони – співробітники заводу.

Окрім того, як там додали, також завдали удару по "трьома безекіпажними катерами по групі кораблів Чорноморського флоту на переході морем".

За твердженням російського міноборони, окупаційні засоби протиповітряної оборони збили 7 крилатих ракет, а патрульний корабель "Василь Биков" знищив "усі безекіпажні катери".

Однак "унаслідок влучання крилатих ракет противника дістали пошкодження два кораблі, що перебувають на ремонті", повідомило Міноборони рф.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: