fbpx
Сьогодні
15:43 13 Вер 2023

Нова пошта запустила новий сервіс відправки з польського поштомата в Україну: як працює це рішення

Нова пошта розширює можливості відправки з Польщі до України. Тепер документи та посилки вагою до 25 кг можна відправити через поштомати Inpost. Також відправити можна з відділення Nova Post або викликом кур'єра на адресу.

Про це пише Рубрика.

У чому проблема?

Понад 1 млн українців, що тікали від війни, знайшли прихисток в Польщі. Усе більше українського бізнесу відкривається у Польщі. Це не лише покращує економічні зв'язки між державами, а й полегшує життя українців, які можуть користуватися звичними послугами навіть далеко від дому.

Зокрема, Nova Post у Польщі вже має 32 відділення: у Варшаві, Кракові, Вроцлаві, Любліні, Гданську, Ряшеві, Познані, Лодзі, Катовіце, Сосновці.

У чому рішення?

Відправляючи з поштомата InPost, можна обрати будь-який по всій країні. Послуга доступна 24/7, клієнти мають змогу оформити доставку у відділення, поштомат Нової пошти або на адресу. Термін доставки в Україну із поштомата – 3 дні.

Як це працює?

Як відправити посилку з Польщі в Україну через поштомат InРost:

  • Самостійно запакуйте відправлення в коробку.
  • Оформіть накладну на відправлення у мобільному додатку Nova Post, на сайті або в особистому кабінеті.
  • Оплатіть відправлення онлайн та отримайте код доступу до комірки поштомата через СМС-повідомлення, на електронну пошту або у додатку Nova Post. Зверніть увагу, що код доступу є універсальним та відкриває вам доступ до будь-якого поштомата за умови наявності вільних комірок.
  • Оберіть зручний для вас поштомат InРost на карті.
  • Підійдіть до поштомата та введіть код доступу на екрані поштомата. Або ви можете відсканувати QR код із додатка Nova Post. Усі підказки будуть на екрані поштомата.
  • Покладіть посилку в комірку поштомата, коли вона відчиниться. Після завантаження обов'язково закрийте комірку.

Посилку через поштомат можна відправити протягом 72 годин після оплати. Якщо ж ви передумали відправляти та не завантажили її в комірку, впродовж наступних 14 днів вам буде автоматично повернуто кошти на картку.

Вартість доставки із поштоматів така ж, як і з відділення Nova Post у Польщі:

  • документи (8*38*64 см) – 40 PLN
  • посилка до 2 кг (8*38*64 см)- 45 PLN
  • посилка до 10 кг (19*38*64 см) – 65 PLN
  • посилка до 25 кг (41*38*64 см)- 90 PLN

До 30 вересня кожен, хто оформить накладну через мобільний застосунок Nova Post для доставки через поштомат, отримає знижку -10% на доставку в Україну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: