fbpx
Сьогодні
17:55 06 Вер 2023

Рішення для перемоги: Mercedes-Benz передала понад 100 позашляхових вантажівок Zetros для ЗСУ

English version here

Німецький автовиробник Mercedes-Benz Special Trucks передав Україні понад 100 військових вантажівок Zetros підвищеної прохідності.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись сайт компанії Daimler Truck.

У чому проблема?

Сьогодні питання забезпечення українських військових транспортними засобами залишається одним з найактуальніших. Адже в умовах бойових дій машини довго не витримують і часто виходять з ладу.

Яке рішення?

Вкрай важливим для ЗСУ – є допомога військовою технікою від країн-партнерів. Днями міноборони отримало від Mercedes-Benz Special Trucks понад 100 позашляхових вантажівок Zetros. Кошти на закупівлю було виділено в рамках ініціативи уряду Німеччини з підтримки, яку спільно курирують і реалізують Міністерство закордонних справ і Міністерство оборони Німеччини.

У комплект поставки входять кілька типів автомобілів для вирішення завдань військового забезпечення і логістики.

Як це працює?

За допомогою цих автомобілів Збройні сили України зможуть розширити свої оперативні можливості з постачання та оборони. Крім того, компанія Mercedes-Benz Special Trucks надає Міністерству оборони України широкий спектр послуг, пов'язаних із цими автомобілями.

Водії вже пройшли курси навчання і стажування на нових автомобілях.

Daimler Truck повідомила, що Міністерство внутрішніх справ України вже кілька місяців використовує Mercedes-Benz Zetros з попередніх поставок для широкого кола операцій з ліквідації наслідків стихійних лих.

Співробітники гуманітарних служб на місці використовують вантажівки для надання допомоги населенню у важкодоступних районах, розчищення доріг і розбору завалів. Там, де дозволяє ситуація, автомобілі також підтримують реконструкцію.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: