fbpx
Сьогодні
18:07 04 Вер 2023

Розробники першого українського ШІ дають 1000 хвилин на його тест

English version here

Платформа колтрекінгу, телефонії та наскрізної аналітики Ringostat закінчила тестування AI, вбудованого в віртуальну АТС. Українські компанії можуть спробувати оновлений продукт, безкоштовно проаналізувавши 100-200 розмов з клієнтами.

У чому проблема?

Щоб контролювати команду, в компаніях зазвичай прослуховують аудіозаписи дзвінків. Проблема в тому, що це займає дуже багато часу — щоб проаналізувати хоча б п'ятихвилинну розмову, в середньому йде пів години. 

Бізнес зазвичай обробляє щонайменше десятки дзвінків на день, і незрозуміло, які з них потребують втручання керівника. Тому доводиться слухати діалоги вибірково, і так можна пропустити виклики, що потребують уваги та опрацювання помилок.  

Яке рішення?

Ringostat розробили штучний інтелект, який автоматично аналізує дзвінки. З його допомогою керівники зможуть помітити, які дзвінки варті уваги. І дізнатися, про що була розмова, не витрачаючи час на прослуховування дзвінка. Інформація про це доступна у звітах телефонії. Українські компанії можуть взяти участь у тестуванні ШІ для дзвінків. Розробники платформи надають можливість безкоштовно проаналізувати 1000 хвилин дзвінків, що відповідає приблизно 100-200 розмовам.

Як це працює?

Штучний інтелект працює з дзвінками, які проходять через віртуальну АТС Ringostat. Він автоматично перетворює аудіо розмови на текст та перекладає на зрозумілу користувачу мову. 

ШІ записує стислий зміст кожного виклику та дає поради, які наступні кроки можна зробити після виклику. Наприклад, надіслати зразок товару чи рахунок, домовитися про візит в офіс тощо. 

Також цифровий помічник фіксує загальний настрій розмови та окремо настрій клієнта та менеджера. Це допоможе зрозуміти, під час якої розмови покупець був, наприклад, роздратований, а співробітник неуважний. Вчасно помітивши таку ситуацію, керівництво зможе розв'язати проблему і не допустити того, щоб угода зірвалася.

Першим ШІ Ringostat спробував власний відділ продажів компанії. З квітня і дотепер штучний інтелект проаналізував для одного тільки Ringostat більш як 8240 дзвінків, сумарною тривалістю понад 510 годин. Це понад 70 робочих днів керівника — якщо вважати, що у цей час він тільки слухав би дзвінки.

Продукт можна використовувати не тільки для відділів продажів. Техпідтримці він надасть дані, як покращити якість обслуговування, а маркетингу дозволить зрозуміти, як клієнти сприймають рекламу та що варто додати в об'яви чи на сайт.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: