fbpx
Сьогодні
15:50 23 Сер 2023

Розвідка виманила в Україну російський вертоліт Мі-8 із пілотом: що відомо

English version here

Наразі дійсно є інформація про те, що в Україні приземлився російський бойовий гелікоптер Мі-8, із екіпажем ведеться робота.

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов підтвердив, що російський вертоліт Мі-8 з екіпажем перелітав на одну з авіабаз ЗС України деякий час тому. Про це він сказав в ефірі телемарафону.

«Офіційна інформація буде, попередньо. Так, така інформація є. Трошки потрібно почекати, ведеться робота, з екіпажем в тому числі. Все гаразд, новини будуть», – сказав Юсов коментуючи інформацію про те, що на Полтавському аеродромі сів вертоліт рф Мі-8 з екіпажем.

Що відомо

Мережею активно ширилися чутки, що в Україну нібито прилетів і сів на нашій авіабазі російський гелікоптер Мі-8. У мережі писали, що пілоти гелікоптера, мовляв, "втратили орієнтир, тому потрапили на не окуповану територію України", але коли зрозуміли, де опинилися, але вже було пізно.

Додамо, що інформацію про те, що російський гвинтокрил перелетів на територію України, а його екіпаж добровільно здався у полон, писав і журналіст Юрій Бутусов. Його повідомлення активно ширили в ЗМІ. Зазначимо, що раніше про "зникнення Мі-8" заявляли російські пропагандисти. Вони стверджували, що бойовий вертоліт "випадково сів у Полтаві".

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: