fbpx
Сьогодні
09:17 14 Сер 2023

Вночі російські війська обстріляли Херсон: 3 поранених

Фото: ДСНС

У результаті російських ударів по Херсону вночі, 14 серпня, троє людей дістали поранення.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram.

"Близько 2:00 армія РФ вкотре вдарила по житлових кварталах міста. Двоє чоловіків, 48 та 44 роки, отримали важкі поранення, у 85-річної жінки – травми середнього ступеня тяжкості", – написав Прокудін.

Голова ОВА додав, що усіх потерпілих шпиталізували до лікарень.

Ворожий обстріл Херсона та області

Нагадаємо, російські терористи вчора, 13 серпня,  з самого ранку завдавали ударів по населених пунктах Херсонської області, внаслідок чого постраждали багато цивільних людей, зокрема є й загиблі.

Як повідомляла Рубрика,  вранці 13 серпня, російські окупанти обстріляли село Станіслав та Широку Балку на Херсонщині: внаслідок атаки загинули щонайменше 5 дорослих та маля, якому було лише 23 днів від народження.

Пізніше у лікарні Херсонської області помер 12-річний хлопчик, якого звільнили були з-під завалів знищеного окупантами будинку, його ж батьки разом з маленькою сестричкою загинули.

Херсон також атакували росіяни. Внаслідок обстрілу міста наразі відомо про трьох поранених цивільних, двоє з яких в важкому стані. За даними правоохоронців, окупанти здійснили артобстріл житлових кварталів. В одному з мікрорайонів поцілили у багатоповерхівку та поблизу неї.

Ворог здійснив два скиди з дрона по території Бериславської лікарні.

14 серпня оголошено Днем жалоби за загиблими.

Відомо про сімох загиблих й дев'ятьох поранених.

"Сьогодні Херсонська область здригнулася від страшних звісток. Херсон, Велетенське, Золота Балка, Станіслав, Комишани, Широка Балка… Софійці було лише 23 дні від народження, її братику Артему – 12 років. Сьогодні їх разом з татом та мамою вбила Росія. Також у Широкій Балці терористи обірвали життя 67-річного місцевого жителя", – написав Прокудін.

Нічна атака України

російські окупанти цієї ночі знову теж влаштували повітряну атаку по Україні, і в багатьох областях була оголошена тривога. У Повітряних силах попередили про загрозу ворожих ударів із застосуванням балістичних ракет та дронів-камікадзе.

ворог тричі атакував Одесу, сили протиповітряної оборони збили 15 ударних БПЛА і 8 ракет типу "Калібр", уламки збитих ракет пошкодили супермаркет і гуртожиток, попередньо постраждали три людини.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: