fbpx
Сьогодні
Відео 22:59 09 Сер 2023

Завдання у всіх в Україні одне – збільшувати потенціал наших можливостей на фронті та послаблювати окупантів, – Зеленський

У традиційному вечірньому зверненні Володимир Зеленський зазначив, що основне за сьогодні – тривалі й дуже детальні, важливі наради з нашими військовими.

Спочатку – Ставка. Особливий формат – вузьке коло, тільки ключові особи.

Розбирали поточну ситуацію на передовій – на основних напрямках наших наступальних дій. Те, що вдається. І те, що потребує посилення. І те, що ми плануємо на найближчий час.   

Були доповіді Головкома, командувачів, які безпосередньо займаються східними та південними напрямками, а також доповідь керівника ГУР.   

Окремо після цього відбулася також особлива комунікація наших командувачів, керівника Офісу, міжнародників із партнерами щодо забезпечення наших воїнів боєприпасами, технікою.  

Завдання у всіх в Україні одне – збільшувати потенціал наших можливостей на фронті та послаблювати все те, чим окупанти намагаються тиснути на наших воїнів чи обмежувати Україну.  

Слава всім, хто б'ється заради України, заради кожного з нас, заради кожної з нас!  

Також Президент зазначив, що сьогодні є хороша новина від Німеччини – саме те, про що ми домовилися з Олафом Шольцом. Є додаткові установки «Петріот». Дуже дякую, Олафе, тобі, – це потрібно для захисту наших людей від російського терору. Дякую Німеччині, пану канцлеру особисто за виконання цієї домовленості – це точно врятує тисячі життів наших людей. Це точно наблизить нас до створення повноцінного повітряного щита для України. Це допоможе людям, містам, селам.

Сьогодні російські терористи знову вдарили по Запоріжжю – влучання по звичайній забудові, пошкоджено церкву, житловий будинок…

Станом на зараз відомо про те, що є загиблі… На жаль, є поранені. Мої співчуття рідним і близьким, хто втратив своїх близьких людей.

Ми щодня, щотижня працюємо заради того, щоб у наших захисників неба було більше систем ППО і ракети до них.

Завтра я продовжу цю роботу, максимально стараюся, щоб дати більший захист неба.

Зеленський подякував усім, хто допомагає нам захищати людей від терору Росії!

Дякую всім, хто з нами прагне повного звільнення української землі від окупанта! Звичайно, дякую кожному нашому солдату, кожному сержанту, офіцеру, генералу, які дають Україні такі потрібні результати на фронті! Сьогодні особлива подяка 35-й окремій бригаді морської піхоти та 55-й окремій артилерійській бригаді. Ви просто молодці, воїни!

 

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: