fbpx
Сьогодні
10:46 06 Сер 2023

Тюрін: росія тричі з учорашнього вечора атакувала Хмельниччину, є руйнування інфраструктури

Починаючи з 5 серпня і до ранку 6 серпня, російські загарбники масовано атакували ракетами та бойовими дронами іранського виробництва Хмельниччину, постраждали будинки та інша інфраструктура Старокостянтинівської громади.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Фейсбук заступника Хмельницької ОВА Сергія Тюріна.

Чиновник повідомив, що ворогу не дає спокою аеродром Старокостянтинова.

"Була серія вибухів в Старокостянтинівській та Хмельницькій громадах. Більшість ракет були збиті силами ППО. Дякуємо їм за якісну роботу", зазначив заступник начальника ОВА

Окрім того, Тюрін розповів, що все ж таки, у Старокостянтинівській громаді вибухова хвиля:

  • пошкодила покрівлю, двері та вікна в декількох приватних житлових будинках,
  • вибила вікна в одному з комунальних закладів культури, в приміщенні автовокзалу та в комерційному приміщенні".

Також, зі слів чиновника, внаслідок ворожої атаки виникла пожежа складу відходів кукурудзи на території елеватора у Старокостянтинівській громаді.

"На місці події працювали 16 рятувальників на трьох одиницях пожежно-рятувальної техніки. Займання складу ліквідували на площі 1400 кв.м. Внаслідок вибуху, травми отримав працівник об'єкта", резюмував заступник начальника ОВА

Як повідомляли у Повітряних Силах, на території Хмельницької громади тричі працювала ППО.

Що відомо про нічну російську атаку по Україні

Як відомо, російські окупанти за добу 5 серпня обстріляли 12 українських областей, серед цивільного населення є загиблі.

На Миколаївщині цієї ночі силами та засобами протиповітряної оборони було знищено дві крилаті ракети "Калібр" та два ударні безпілотники типу "Shahed-136".

На Черкащині уночі силами ППО збито крилату ракету над областю. Повідомлень щодо поранень, пошкоджень майна або пожеж не надходило. Дані уточнюють.

На Рівненщині під час нічної повітряної тривоги були зафіксовані вибухи на Рівненщині у Дубенському районі. Наслідки уточнюють.

Решту областей ворог обстріляв з важкої артилерії, мінометів, РСЗВ та кулеметів.

До того ж, уранці, 6 серпня, російсько-окупаційні війська вчергове обстріляли Харків з зенітно-ракетних комплексів С-300.

Нагадаємо, що звечора 5 серпня та за ніч на 6 серпня російські загарбники масовано атакували територію України ракетами та ударними дронами: українська протиповітряна оборона "приземлила" 30 крилатих та 27 "Shahed-136/131.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: