fbpx
Сьогодні
08:30 03 Сер 2023

КМВА: на підльоті до Києва ППО знищила близько півтора десятка "Шахедів"

English version here

Фото: Ілюстративне

Сьогодні вночі, 3 серпня, під час ворожої атаки у повітряному просторі біля столиці силами та засобами ППО ЗСУ були знищені усі повітряні цілі, а це майже 15 дронів-камікадзе типу "Шахед".

Про це інформує Рубрика з посиланням на Telegram начальника Київської міської військової адміністрації (КМВА) Сергія Попка.

Чиновник зазначив, що нинішня атака ударними БПЛА по Києву стала восьмою поспіль, і, як і вчора вночі – була масованою.

"Силами та засобами ППО на підльоті до Києва було виявлено та знищено близько півтора десятка повітряних цілей", – розповів він.

Даних про руйнування та жертви станом на зараз немає.

"До речі, ця остання повітряна тривога в столиці тривала рівно 3 годин. Вона стала 820-ою для Києва з початку повномасштабного вторгнення. За кожну з цих тривог ворог обов'язково розплатиться!" – наголосив Попко.

Нічна атака дронів-камікадзе

російські війська цієї ночі, 3 серпня, знову влаштували чергову повітряну атаку по Україні, застосовуючи дрони-камікадзе. Сигнали про загрозу повітряних ударів зазвучали у північних, центральних, східних та південних областях.

У командуванні Повітряних сил ЗСУ попереджали про загрозу застосування противником ударних БПЛА.

Близько 01:40 у Київській МВА заявили про роботу ППО по ворожих дронах у Київській області біля столиці, та закликали громадян залишатися в укриттях. Тривога тривала близько трьох годин.

Нагадаємо також, що минулої ночі, 2 серпня, ворожі війська також атакували Одеську область та Київ за допомогою дронів-камікадзе "Шахед".

Унаслідок обстрілів Одещини вночі, 2 серпня, пошкоджено майже 40 тисяч тонн зерна, на яке чекали в Африці, Китаї, Ізраїлі.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: