fbpx
Сьогодні
21:53 03 Сер 2023

Бої дуже важкі, штурми ворога жорстокі, але українська сила домінує, - Зеленський

Фото: ОП

На лінії фронту тривають запеклі бої між українськими захисниками та російсько-окупаційними військами, але Сили оборони домінують.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський у соцмережах.

"Фронт. Бої – важкі. Окупанти всіма силами намагаються зупинити наших хлопців. Штурми дуже жорстокі. Купʼянський, Лиманський, Бахмутський, Марʼїнський, Авдіївський напрямки, південні напрямки – усюди непросто. Але, щоб не робив ворог, саме українська сила домінує. І я дякую за це кожному і кожній на фронті!", зазначив Глава держави.

Президент особливо відзначив бійців 15-ї бригади оперативного призначення Нацгвардії та воїнів Ізмаїльського прикордонного загону.

Окрім того, Зеленський зазначив, що загалом терористи вже запустили проти України щонайменше 1961 "шахед", і значну частину вдалося збити.

"На жаль, не всі. Ми працюємо, щоб збивати більше: щоб максимум збивати. Працюємо, щоб було більше систем ППО", підкреслив він.

Президент доручив послам України посилено працювати над збільшення систем ППО в Україні.

Зокрема, це завдання для кожного нашого посла, усіх представників і представниць України.

Усі повинні працювати на перемогу, на захист життя і людей, і захист нашої прекрасної України! Ми обов'язково переможемо", резюмував Глава держави.

Також Зеленський провів нараду з міністром внутрішніх справ Ігорем Клименком та керівником СБУ Василем Малюком.

"Зокрема, одне з питань – перевірка "воєнкомів". Поговорили ми детально. Перевірка виявляє багато зловживань. Відверто огидних. Всі факти, виявлені правоохоронцями, вони представлять обов'язково суспільству та розслідують у межах кримінальних проваджень.

Висновок очевидний: у системі комплектування потрібні люди, які розуміють, що таке цінність захисту України. Цінність, а не ціна рішень. У "військкоматах" мають працювати люди, які бачили війну, пройшли її. Є ті, хто, на жаль, втратив кінцівки, але не втратив гідність й не втратив Україну", підкреслив Президент.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: