fbpx
Сьогодні
12:11 28 Лип 2023

На шляху створення наукового парку. Житомирська політехніка стала партнером міжнародної організації Business & Innovation Network – BIN@

Житомирська політехніка стала партнером міжнародної організації "Business & Innovation Network – BIN@"

За результатами провадження успішної міжнародної діяльності та ґрунтовних переговорів, Державний університет «Житомирська політехніка» визнано повноправним партнером міжнародної організації Business & Innovation Network, BIN@. Наразі Житомирська політехніка – єдиний університет-партнер від України.

Business & Innovation Network, BIN@ є міжнародною мережею академічних та галузевих партнерів, які займаються підтримкою створення сталого партнерства між організаціями для обміну передовим досвідом та можливостями в галузі інновацій.

Основною метою діяльності організації BIN@ є розвиток стійкої міжнародної мережі партнерів у промисловості, наукових колах, інвесторів, бізнес-інкубаторах, агентствах економічного розвитку з метою підтримки обміну передовим досвідом та знаннями, а також сприяння відкритим інноваціям.

Серед основних партнерів організації BIN@ також є всесвітньовідомі університети, індустріальні та бізнесові компанії, серед яких Університет Шефілда (Великобританія), Університет м. Порто (Португалія), Університет м. Єнчепінг (Швеція), Lionesa Business Hub, Deloitte, Time&Place Consulting, Porthollandia та інші.

Зазначимо, що на початку липня Міністерство освіти і науки України погодило створення Товариства з обмеженою відповідальністю «Науковий парк Державного університету «Житомирська політехніка».

Науковий парк створено з метою розвитку науково-технічної та інноваційної діяльності в Державному університеті «Житомирська політехніка», ефективного та раціонального використання наукового потенціалу, матеріально-технічної бази для створення та комерціалізації результатів науково-технічної діяльності та їх впровадження на вітчизняному та закордонному ринках.

Пріоритетними напрямами діяльності Наукового парку є фундаментальні наукові дослідження з найбільш важливих проблем розвитку науково-технічного, соціально-економічного, суспільно-політичного, людського потенціалу для забезпечення конкурентоспроможності України у світі.

Раніше ми писали, що BGV Group Management планують у Житомирі створити бізнес-інкубатор та перезавантажити профтех навчання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: