fbpx
Сьогодні
18:22 27 Лип 2023

Збір на відновлення Жені: відеограф "Рубрики" отримав поранення на передовій

Відеограф "Рубрики" та український воїн Євген Єщенко отримав поранення, захищаючи Україну. І тепер потребує допомоги у лікуванні.

Про це повідомила дружина захисника, наша колега, журналістка Інна Єщенко.

"У неділю 23 липня близько 5-тої години ранку у Жені відкрилася артеріальна кровотеча. Завдяки вчасним рішенням хірурга рука не була ампутована, Женю терміново прооперували у Хмельницькій обласній лікарні, щоб відновити кровообіг. Зараз рука не відчувається, він на судинній реабілітації, потім буде нервова реабілітація, відновлення чутливості та динаміки руки", — розповіла вона для "Рубрики".

У своєму пості у Фейсбуці Інна розповіла, що осколок пройшов навиліт і порвав усе на своєму шляху, а в артерії тепер 15-сантиметрова металева трубка.

Попереду у Жені довга реабілітація.

"Якщо пощастить — рука відновиться. Але гарантій, звичайно, ніхто не дає. Найближчі тижні буде лікування судин. Далі — відновлення нервової тканини, робота над відчуттями й рухами. Не знаю, чи можемо ми хоч щось планувати. Ці кілька днів показали, що ні. Не можемо. Ніхто нічого не знає… У нас буде довга реабілітація. І, напевно, ще не один збір. Якщо маєте бажання і можливість допомогти, буду дуже вдячна", — зазначила Інна Єщенко.

Допомогти можна:

Нагадаємо, у жовтні вдалося зібрати кошти на автівку для підрозділу Євгена Єщенка за три години. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: