fbpx
Сьогодні
12:43 22 Лип 2023

Після ударів безпілотників у Криму горить нафтобаза та склад боєприпасів. Рух залізницею призупинено

English version here

Окупаційна влада Криму в суботу, 22 липня, заявила про нібито атаку об'єктів інфраструктури півострова безпілотниками: ймовірно горить нафтобаза у селищі Октябрське та детонує склад боєприпасів. Було призупинено рух залізницею

Очільник окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов уточнив, що також відбулася детонація боєприпасів на складі.

За його словами постраждалих та руйнувань немає. Проте, людей в радіусі 5 кілометрів евакуюють.

"Унаслідок атаки ворожого безпілотника на Красногвардійський район сталася детонація на складі боєприпасів. Руйнувань і постраждалих, за попередніми даними, немає. Ухвалено рішення про евакуацію населення в радіусі 5 кілометрів від місця НС (надзвичайної ситуації, – ред.) у пункти тимчасового розміщення", – йдеться у повідомлені.

Також окупанти призупинили рух на Кримській залізниці "для мінімізації ризиків".

Раніше Аксьонов повідомив про нібито атаку безпілотників на інфраструктурні об'єкти півосторову.

"Противник здійснив спробу нальоту з використанням БпЛА по інфраструктурних об'єктах Красногвардійського району Республіки Крим. Співробітники МНС перебувають на місці для ліквідації можливих наслідків. Працюють усі профільні служби", – написав він.

Місцевий тг-канал "НС/Сімферополь" зазначив, що кілька безпілотників нібито атакували нафтобазу та аеродром у селищі Октябрське, розташоване у центральній частині півострова. Там здетонували боєприпаси.

Крім того, російський тг-канал ASTRA повідомив, що в Октябрському також виникла пожежа на залізничній станції "Елеваторна". 

Інформаційний центр з автомобільних доріг про ситуацію на автопідходах до Кримського мосту раніше поінформував, про тимчасове перекриття руху для автотранспорту Кримським мостом. 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: