fbpx
Сьогодні
13:23 18 Лип 2023

У Британії вивчають захоплену в Україні військову техніку рф: у чому рішення

Фото: sky.com

У Сполученому Королівстві розбирають і вивчають російські військові машини, захоплені в Україні у збройних сил рф.

Про це пише Sky News, пише Рубрика.

У чому проблема?

Адмірал Тоні Радакін також сказав, що війна в Україні стала "тривожним дзвінком" для британських збройних сил, вимагаючи від них бути швидшими та йти на більший ризик у процесі озброєння.

"Коли ми отримуємо російську техніку або техніку інших країн, що може становити для нас небезпеку в майбутньому, ми ділимося цими знаннями", − сказав адмірал.

Яке рішення?

Наразі у Великій Британії вивчають захоплену в Україні російську військову техніку.

Як це працює?

Міністр оборони Британії Бен Воллес, який залишає свою посаду, описав Україну як "бойову лабораторію" для українських військ та їхніх західних союзників, які експериментують з новою зброєю та технологіями для боротьби з російськими загарбниками.

"Але у нас також є вчені, які розкривають деталі, які можуть бути в іншої країни, і це допомагає нам зрозуміти: як працює їхнє обладнання, як ми можемо перемогти його, як ми можемо мати ще кращу броню, як ми можемо порушити їхній зв'язок, як ми можемо гарантувати, що зможемо пробити їхній захист", − додав адмірал Радакін.

Як повідомляла Рубрика, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 18 липня 2023 року ліквідували близько 239 тисяч 010 російських загарбників, з них 710 – за минулу добу.

Також військові Збройних сил України за минулий тиждень на півдні знищили 10 човнів окупантів. росіяни використовували їх для переправлення диверсантів через Дніпро.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: