fbpx
Сьогодні
14:54 17 Лип 2023

У Львівській області з'явився перший кооперативний молокопереробний завод

У Красненській територіальній громади Львівської області 18 липня відкриють перший кооперативний молокопереробний завод "Набіл".

Про це повідомив голова Золочівської районної ради Орест Кавецький.

"Радий повідомити, що у селі Утішків Красненської територіальної громади незабаром розпочне роботу перший кооперативний молокопереробний завод "Набіл"", – написав Орест Кавецький.

Він зазначив, що потужність заводу дозволить переробити 25 тисяч літрів сировини в одну зміну з можливістю збільшення потужності до 75 тисяч літрів.

Підприємство виготовлятиме широкий асортимент молочних продуктів, серед яких: фасоване пастеризоване молоко, м'які сири, кефір, сметана, масло та йогурти.

"Не маю жодних сумнів, що початок роботи цього підприємства – вагомий крок у збереженні та розвитку молочної галузі не лише нашого району, а й Львівщини. Врешті-решт – це потужні економічні інвестиції та нові робочі місця для жителів Золочівщини", – додав Кавецький.

Зауважимо, що проєкт реалізовано за фінансової підтримки уряду Канади та місцевих виробників молока в рамках програми "Розвиток молочного бізнесу в Україні".

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: