fbpx
Сьогодні
17:45 15 Лип 2023

Зеленський заявив, що Україна зберігатиме найвищий темп міжнародної роботи, щоб відновити мир

Фото: ОП

Україна буде зберігати найвищий темп міжнародної роботи на всіх рівнях, аби відновити мир у країні.

Про це Президент України Володимир Зеленський повідомив у відеозверненні.

"Вже за 15 днів липня були переговори, зустрічі, заходи з лідерами Сполучених Штатів, Великої Британії, Франції, Німеччини, Нідерландів, Туреччини, Чехії, Польщі, Словаччини, Болгарії, Литви, Швеції, Португалії, Іспанії, Канади, Австралії, Нової Зеландії, Південно-Африканської Республіки, Гвінеї-Бісау… Генсек НАТО Столтенберг, Президент Європейської Ради Мішель, Президентка Єврокомісії фон дер Ляєн, Вселенський Патріарх Варфоломій… Звернення до студентської спільноти Аргентини, спілкування з найбільшими і найбільш перспективними американськими інвесторами та керівниками компаній". – сказав Зеленський.

Він нагадав, що сьогодні до нашої країни з візитом прибув Президент Республіки Корея Юн Сок Йоль. Зеленський також наголосив, що зараз, коли від глобальної підтримки України залежить швидкість завершення війни, держава робить все можливе, щоб така підтримка була максимально інтенсивною.

"І ми будемо зберігати найвищий темп міжнародної роботи на всіх рівнях, щоб відновити мир для всієї нашої землі та для всіх наших людей. І я вдячний усім нашим партнерам – кожному лідеру, кожному політику, громадському діячу, кожній країні, – які дійсно підтримують нас у тому, що тільки повне звільнення всієї нашої української території дозволить повернути повну силу міжнародному порядку, заснованому на правилах", – підкреслив Президент.

Нагадаємо, Зеленський запросив Південну Корею приєднатися до гарантій безпеки G7 для України.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: