fbpx
Сьогодні
Відео 12:20 02 Лип 2023

Зеленський та Залужний привітали Військово-морські сили ЗСУ з нагоди професійного свята

2 липня, з нагоди Дня Військово-морських сил Збройних сил України, президент України Володимир Зеленський та головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний привітали представників ВМС зі святом.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Офіс Глави держави та Фейсбук керманича ЗСУ Валерія Залужного.

"Слава Військово-морським силам Збройних сил України! Пишаємось! Посилюємо! Перемагаємо!", зауважив глава держави.

Як зауважив Зеленський, колись ворог вважав, нібито українські ВМС не чинитимуть опору, але… Героїчні операції наших ВМС привчили російські кораблі, що до українських берегів їм не підійти.

"Щоденною сумлінною службою, високим професіоналізмом та рішучістю українські військові моряки забезпечують надійну оборону морських рубежів, комунікацій та портів, демонструючи незламний бойовий дух, майстерність і військову доблесть.

Загартовані у важких боях з російським агресором, ви мужньо бороните рідну землю, пліч-о-пліч із побратимами сил оборони злагоджено й упевнено знищуєте ворога в морі, на суходолі, в повітрі", наголосив Президент.

Глава країни від імені українського народу подякував всьому особовому складу Військово-Морських Сил "за самовіддане виконання службового обов'язку, за відвагу і героїзм, за визначний внесок у загальну справу оборони України".

"Схиляємо голови перед пам'яттю героїв, які віддали своє життя за Україну. Завжди пам'ятатимемо їх подвиг.

Упевнений, що військовослужбовці Військово-Морських Сил Збройних Сил України й надалі надійно стоятимуть на захисті рідної землі", резюмував Зеленський.

Своєю чергою, Валерій Залужний подякував бойовим побратимам за вірність, стійкість та професійність.

"Вітаю бойових побратимів з Днем Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Дякую за вашу вірність, стійкість та професійність! Разом – до Перемоги!", зазначив керманич ЗСУ.
Нагадаємо, що за даними Генштабу, минулої доби, 1 липня, українські Сили оборони ліквідувалиблизько 800 загарбників, загалом з початку російської агресії окупанти втратили особового складу майже 229 700 вояк.
Як писала Рубрика, українські захисники за останній місяць посилили наступальні дії на Мелітопольському, Бердянському та Бахмутському напрямках. ЗСУ звільнили вісім населених пунктів у Запорізькій та Донецькій областях.
Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: