fbpx
Сьогодні
11:37 24 Чер 2023

"Потрапити в топ-5": Буткевич озвучив амбітні цілі Полісся в УПЛ

Президент житомирського клубу Геннадій Буткевич розповів, які завдання ставить перед командою в елітному дивізіоні у дебютному сезоні.

"Ціль у сезоні – спробувати потрапити в топ-5. А також – не програвати на домашньому стадіоні на очах у житомирських вболівальників. Ми повинні радувати житомирян і особливо тих хлопців, які зараз на передовій.

Мені подобаються розмови про те, що Полісся у футбольних кулуарах називають потенційно третьою силою в УПЛ на противагу Динамо та Шахтарю. Це означає, що нас поважають. Та все ж я б не форсував події. Я ставлюся з повагою до наших суперників. І Шахтар, і Динамо пройшли довгий шлях становлення. Я маю чітке розуміння, що розвиток футбольного клубу – це процес. Потрібен час.

Ціль цього міжсезоння – підсилити кожну ланку. Якщо подивитися кого уже придбало Полісся цього літа, то ви можете зрозуміти мою філософію – баланс між досвідом та молодістю. Також ми придбали перспективних гравців молодіжних африканських збірних. Сподіваюсь, вони будуть стрімко розвиватися разом із клубом. Завдяки успіхам Полісся з часом кожен з них буде мати шанс опинитися в європейських чемпіонатах", – цитує Буткевича офіційний сайт "зелено-жовтих".

Нагадаємо, за підсумками минулого сезону Полісся стало чемпіоном Першої ліги та вперше у своїй історії вийшло до елітного українського дивізіону.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: