fbpx
Сьогодні
10:52 23 Чер 2023

Зеленський привітав воїнів Центру спецоперацій "А" з професійним святом

Фото: ОПУ

Президент України Володимир Зеленський привітав воїнів Центру спецоперацій "А" Служби безпеки України з професійним святом.

Привітання він оприлюднив у Телеграмі.

"Сьогодні ми відзначаємо в нашій державі день дуже важливих та дуже ефективних наших воїнів – День Центру спеціальних операцій «А» Служби безпеки України. І дякуємо їм! Звичайно, поки засекречено більшість із того, що роблять наші спецпризначенці СБУ на війні заради України. Але це дійсно круті операції, і хочу, щоб усі в Україні це знали і цим пишалися", – зазначив Президент.

За його словами, йдеться про тисячі спеціальних та оперативно-бойових заходів "від Києва до Зміїного і всюди в районах бойових дій".

Він зазначив, що українці дізнаються після перемоги усі деталі цих спецоперацій, скільки та яких ворогів спецпризначенці знищили, як не давали спокою російським вбивцям і колаборантам на окупованій території, як визволяли українську землю і наших людей.

Зеленський зауважив, що під час війни понад 250 "альфівців" відзначено державними нагородами, 5 воїнів отримали звання Героя України, із них четверо посмертно.

Президент зауважив, що сьогодні підписав укази про присвоєння звання Героя України ще двом спецпризначенцям.

"«А» СБУ – справжні наші, українські воїни! Взірцева українська сила! Дякую вам, хлопці! Кожному! Вітаю вас із вашим днем і пишаюся вами! Бажаю всім вам якнайбільше знищити ворогів і всім нам із вами, усій нашій Україні – якнайшвидше перемогти", – наголосив Зеленський.

Центр спеціальних операцій боротьби з тероризмом, захисту учасників кримінального судочинства та працівників правоохоронних органів (скорочена назва ЦСО «А» або «Альфа») — спецпідрозділ СБУ, антитерористичний центр.

Нагадаємо, Командувач Обʼєднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв також привітав бійців Центру спеціальних операцій "А" із професійним святом.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: