fbpx
Сьогодні
Відео 22:00 18 Чер 2023

"Повернись живим" стилізував річний звіт під музичну платівку: у чому рішення

У вигляді музичної платівки команда Фонду "Повернись живим" з допомогою креативної агенції Publicis Ukraine представила результати роботи за рік.

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

"Повернись живим" — це фонд компетентної допомоги армії, а також — громадська організація, яка займається аналітикою у секторі безпеки та оборони, реалізує проєкти з реабілітації ветеранів через спорт.

Із 2014 року ключова мета Фонду — зробити Сили оборони ефективнішими, зберегти життя військових та системно протидіяти ворогові. Від початку повномасштабного вторгнення у лютому 2022-го Фонд збільшив допомогу армії в рази і підтримує захисників України, які змінили своє звичне життя та вийшли на лінію оборони.

Фонд закуповує обладнання, яке допомагає рятувати життя військових, зокрема, тепловізійну оптику, квадрокоптери, автомобілі, системи спостереження та розвідки.

"Повернись живим" також є першою благодійною організацією в Україні, яка отримала дозвіл на закупівлю та імпорт товарів військового та подвійного призначення.

Фонд зібрав на потреби Сил оборони понад 7 мільярдів гривень із 2014 року

А про збори та закупівлі потрібно звітуватись.

Яке рішення?

"Повернись живим" має прозору фінансову звітність. Кожну пожертву та закупівлю можна відстежувати у режимі реального часу.

Цьогорічний звіт Фонд "Повернись живим" стилізував під музичну платівку.

Як це працює?

Друковану версію стилізовано під класичну обкладинку вінілу. Всі тексти зверстано у колонках, що нагадують слова до пісень.

На обкладинці звіту зображено військових: фото запіксельовано, адже дуже часто у соцмережах приховують обличчя українських героїв, щоб не наражати їх на небезпеку. А назву оформлено як спеціальний лейбл Parental advisory explicit content.

"На нашому сайті відображаються усі донати, зроблені на рахунки "Повернись живим", віднедавна онлайн також можна побачити закупівлі Фонду. Утім, є речі, які варто підкреслювати та виокремлювати. Тому звіт за 2022 рік ми постаралися зробити подією — тим, що може вкотре зафіксувати згуртованість українців та нашу готовність боротися за своє за будь-яких обставин", — коментує Олег Карпенко, заступник директора Фонду "Повернись живим".

Невід'ємною компонентою звіту є аудіальна. І перший її трек "Таймлайн2 від Сергія Гусака, більш відомого як "Ницо Потворно", вже можна послухати на YouTube.

Також на платформах розміщено серію подкастів, записаних з управлінською командою Фонду, які розповідають про діяльність Фонду та результати його роботи за рік повномасштабної війни.

Подивитись друкований звіт можна за цим лінком.

Нагадаємо, що за словами керівниці ГО "Центру підтримки аеророзвідки" Марії Берлінської Україна не закриває й 10% потреб фронту у БпЛА, тому коли не застосовується техніка, то використовуються люди.

Також Рубрика повідомляла, що наразі в Україні стартує кампанія "Нам тут жити". Її мета — зібрати 175 000 000 гривень на забезпечення транспортом і необхідним для розмінування обладнанням 146 інженерно-саперних груп у складі Сил підтримки ЗСУ.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: