fbpx
Сьогодні
12:36 28 Тра 2023

Нічна атака "Шахедів" на столицю та область: у поліції розповіли про наслідки

Фото: Reuters

28 травня, російські загарбники вночі намагалися завдати удару по Києву за допомогою дронів-камікадзе "Шахед". У поліції оприлюднили світлини руйнувань унаслідок падіння уламків безпілотників.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Facebook столичної поліції.

Правоохоронці підтвердили, що через російську дронову атаку в Києві загинув 41-річний чоловік. А також ще одна жінка та чоловік отримали поранення. Їх госпіталізували.

Окрім того, пошкодження отримали житлові та нежитлові будинки, а також шість автомобілів.

Голосіївський район

Після падіння уламків дрона у Голосіївському районі розпочалася пожежа на території підприємства на площі 1200 квадратних метрів. Його вже ліквідували уточнюють у ДСНС.

Також, як повідомила Київська міська військова адміністрація, внаслідок падіння уламків виникло  займання даху торгово-розважального центру .

Печерський район

Також уламки падали і у Печерському районі Києва. Там є пошкодження. Через уламки виникла пожежа на даху 9-поверхового будинку.

Дарницький район

У КМВА повідомили, що у Дарницькому районі внаслідок влучання уламків, в одному з магазинів вибиті шибки та пошкоджені двері. Інформацію щодо постраждалих уточнюють.

Збиття дронів на Київщині

Дрони, які запускали росіяни, збивали і у Київській області. У поліції показали уламки ворожих БПЛА.

Довідка

Нагадаємо, що у ніч на 28 травня, окупаційні війська завдали масованого удару безпілотними літальними апаратами по столиці: наслідок чого від уламків збитих ППО дронів виникли дві пожежі, є руйнування, є загиблий.

У столиці повітряна тривога тривала понад 5 годин. Йшла напружена робота Протиповітряної оборони, кияни не спали від постійних вибухів протягом кількох годин.

У КМВА повідомили, що вночі 28 травня, за попередніми даними, було знищено понад 40 ворожих безпілотників.

Як писала Рубрика, у ніч на 28 травня окупаційна армія завдала наймасованішого удару іранськими дронами-камікадзе по Україні, випустивши 54 баражуючі боєприпаси, протиповітряна оборона знищила 52 із них.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: