fbpx
Сьогодні
Фото 22:17 21 Тра 2023

На Полтавщині чоловік застрелив трьох сусідів та підірвавсь гранатою

Фото: поліція Полтавщини

У місті Лохвиця Полтавської області чоловік застрелив трьох людей, після чого підірвався на гранаті. За даними ЗМІ, серед убитих є колишній міський голова Лохвиці.

Як пише Рубрика, про трагедію повідомила поліція Полтавської області.

"До поліції Полтавської області 21 травня, близько 14:00, надійшло повідомлення від місцевих мешканців, що в м.Лохвиця чоловік застрелив трьох людей, після чого підірвався на гранаті", – повідомили правоохоронці.

Так, правоохоронці дізналися про вбивство приблизно о 14:00 21 травня від місцевих мешканців. За попередньою інформацією, місцевий 53-річний чоловік у трьох домогосподарствах застрелив із гладкоствольної зброї двох сусідів, 67-річного та 47-річного чоловіків, а також 63-річну сусідку, після чого повернувся додому та підірвався гранатою.

На Полтавщині чоловік застрелив трьох людей і підірвав себе

Фото: Національна поліція

На місці події працюють криміналісти, слідчо-оперативна група та вибухотехнічна служба поліції. Слідчі з'ясовують обставини та причини трагедії. Правоохоронці почали розслідування за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу — умисне вбивство двох або більшої кількості людей.

За даними видань "Полтавщина", "Полтавська хвиля" та "Суспільне", серед убитих є колишній міський голова Лохвиці В'ячеслав Демчук. Водночас чинний міський голова Лохвиці Віктор Радько зазначив, що інформація про нібито причетність нападника до тероборони — неправда. За його словами, вбивство сталося через побутові причини.

Довідка

Рубрика повідомляла, що на Одещині 5 годин розшукували зниклого 4-річного хлопчика: застряг на болоті, проте живий.

Також ми повідомляли, що Кабінет міністрів України вніс зміни до постанови щодо граничної чисельності працівників апарату та територіальних органів центральних органів виконавчої влади, інших державних органів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: