fbpx
Сьогодні
08:35 20 Тра 2023

Під час нічної атаки по Україні окупанти використали 20 ударних безпілотників: 18 з них по Київщині

Фото: GETTY IMAGES

У ніч на 20 травня російсько-окупаційні війська вкотре атакували ударними безпілотниками Україну. Армія рф вдарила з північного напрямку 18-ма дронами Shahed-136/131, які спрямували на Київську область.

Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ, інформує Рубрика.

Як повідомляють повітряники, усі вони знищені силами та засобами повітряного командування "Центр" Повітряних сил.

Окрім того, наприкінці доби 19 травня на східному напрямку в зоні відповідальності повітряного командування "Схід" були знищені два ударні дрони типу Shahed.

Також на південному напрямку в зоні відповідальності повітряного командування "Південь" — розвідувальний безпілотник "Мерлін-ВР".

У Повітряних Силах додали, що протягом минулої та поточної доби тактична авіація Повітряних сил ЗСУ здійснила до 30 літаковильотів на вогневе ураження та винищувальне авіаційне прикриття.

Як писала Рубрика, у ніч на 20 травня над Києвом українські протиповітряні Сили оборони знищили усі ворожі безпілотники "Shahed", якими атакувала столицю російська армія.

Внаслідок падіння уламків дронів пошкодження дістали 2 житлових будинки, приміщення СТО та автомобілі, попередньо обійшлося без постраждалих.

Довідка

Як писала Рубрика, 18 травня російська армія під час чергової масованої атаки травня випустила по Україні 30 ракет. З них 29 українським силам вдалось збити.

Крім того, поліція у Київській області виявила уламки збитих ракет, якими росія намагалася атакувати столицю. Що стосується Києва, то російські війська сьогодні вночі, 18 травня, спробували завдати удару по столиці. Повідомляється, що всі повітряні цілі знищені силами ППО.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: