fbpx
Сьогодні
13:24 17 Тра 2023

Для ветеранів VeteranHub та компанія SoftServe запустили безоплатний ІТ-курс: навіщо це рішення

English version here

Фото: veteranhub

Для українських ветеранів і ветеранок, а також членів їхніх родин громадський простір VeteranHub та компанія SoftServe запускають безоплатний IT-курс.

Про це пише Рубрика, посилаючись на сайт простору.

У чому проблема?

Після серйозного поранення наші захисники отримують статус ветеранів та повертаються до звичайного життя. Зазвичай, їм важко адаптуватися, повернути своє життя у бойових умовах до мирного, особливо тим, хто отримав групу інвалідності.

Яке рішення?

Ми маємо підтримувати наших захисників, щоб вони після повернення з фронту змогли жити як інші громадяни. Мали можливість отримати якусь професію та працювати.

Саме тому громадський простір VeteranHub та компанія SoftServe запускають безоплатний IT-курс для українських ветеранів і ветеранок.

Курс побудований так, щоб дати знання і мотивацію для подальшого навчання. Він створений з урахуванням багаторічного досвіду SoftServe Academy та передбачає доступ до додаткових навчальних ресурсів, спільноту однодумців та підтримку від менторів.

Як це працює?

Набір на курс EmpowerU стартував 16 травня.

Реєстрація на курс — за посиланням.

"EmpowerU. Базовий курс тестування та основи IT" розрахований на тих, хто лише починає свій шлях в ІТ, незалежно від знань чи досвіду програмування.

Учасники та учасниці курсу:

  • вмітимуть розрізняти типи тестування ПЗ;
  • розумітимуть архітектуру сучасних програм, бази даних, шифрування даних та роботи з віртуалізацією;
  • навчаться створювати запити на SQL;
  • ознайомляться з комунікативними навичками, які потрібні для успішної кар'єри в ІТ.

Навчання стартує 29 травня в онлайн-форматі та триватиме два місяці.

У групу планують набрати до 30 осіб. Для проходження курсу важливо володіти англійською мовою на рівні не нижчому за pre-intermediate.

Навчальний курс реалізується в межах глобальної ініціативи SoftServe — EmpowerU. Головна мета ініціативи EmpowerU — надати рівні можливості для всіх, хто хоче навчатись та мріє про кар'єру в ІТ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: