fbpx
Сьогодні
11:47 15 Тра 2023

Ворог за добу двічі запускав ракети по Краматорську на Донеччині

На Донеччині за минулу добу російські загарбники двічі запускали ракети по Краматорську, вночі Авдіївку обстріляли з РСЗВ "Град".

Про це повідомив у Телеграмі керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"Напередодні росіяни двічі запускали ракети по Краматорську — зруйнували будинок, мешканці якого евакуювалися. Без жертв… Вночі Авдіївка зазнала обстрілу з «Градів», відбувалися також обстріли Мар'їнки та Георгіївки", – написав очільник області.

Він зазначив, що на Донецькому напрямку ворожими обстрілами три людини було поранено у Кураховому — у місті пошкоджені сім багатоповерхівок. На території громади обстріляні також Острівське, Вовченка і Гірник.

На Горлівському напрямку у Костянтинівці поранено дві людини, пошкоджено 10 приватних будинків, сім багатоповерхівок і школу. У Торецькій ТГ пошкоджено п'ять будинків: два у Північному і три у Дружбі. У Часовоярській ТГ пошкоджено три будинки.

За словами Кириленка, на Волноваському напрямку під обстрілами опинилися Пречистівка Вугледарської ТГ, Бурлацьке і Шевченко Комарської ТГ.

На Лисичанському напрямку було поранено одну людину та зруйновано один будинок у Сіверську. Зафіксовано 18 обстрілів Лиманської громади, обійшлося без жертв та руйнувань, констатував керівник ОВА.

Як повідомлялося, минулої доби, 14 травня, російські війська поранили сім цивільних жителів Донецької області.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: