fbpx
Сьогодні
Відео, фото 16:15 15 Тра 2023

У Луганську внаслідок вибуху поранено "главу МВД ЛНР" Корнета: деталі

У понеділок, 15 травня, у тимчасово захопленому Луганську пролунав вибух у приміщенні барбершопу. російські пропагандисти повідомили, що унаслідок вибуху було поранено "главу МВС ЛНР" Ігоря Корнета.

Як пише Рубрика,про це повідомили російські пропагандисти з "РИА Новости".

Корнет мав конфлікт з ватажком "ЛНР" Леонідом Пасічником.

Пропагандисти заявили, що під час вибуху, що пролунав удень 15 травня у приміщенні барбершопу у Луганську, був поранений так званий "глава МВС ЛНР" Ігор Корнет.

Вибух у Луганську

"Вріо глави МВС ЛНР Ігор Корнет поранений під час вибуху в центрі Луганська", – заявили пропагандисти з посиланням на джерело.

Згодом інформацію про поранення Корнета підтвердили і пропагандисти ТАСС. Вони додали, що терорист у тяжкому стані доставлений до реанімації.

"На час глави МВС ЛНР Корнета скоєно замах, повідомили нам правоохоронні органи регіону. Ігор Корнет отримав сильне поранення при вибуху в центрі Луганська, він в реанімації", – зазначено у повідомленні.

Ще до "РИА Новости" один з популярних російських пабліків заявив про замах на одного з керівників так званого "МВС ЛНР", не називаючи жодних прізвищ.

Окупанти одразу ж після вибуху у центрі Луганська заявили про "теракт" і звинуватили у його організації Україну.

Однак якщо хтось дійсно хотів підірвати Корнета, не виключено, що цей хтось перебуває у Луганську.

Так, деякий час тому журналісти "Радіо Свобода" розповідали про конфлікт між Корнетом та гауляйтером Луганщини Леонідом Пасічником. У ході боротьби за владу між Пасічником та Корнетом. Ватажок "ЛНР" не контролював останнього, тож активно збирав на нього компромат.

Підтверджує конфлікт між Пасічником та Корнетом та журналіст Денис Казанський.

"Пропагандисти зараз як завжди валитимуть все на Україну. А я просто нагадаю, що саме Корнет керував "переворотом у ЛНР" у 2017 році, коли скинули Плотницького. Тоді Корнет сам мітив у крісло "глави ЛНР", але замість нього призначили Пасічника. З Пасічником у Корнета також був давній конфлікт. Корнет плів проти нього інтриги і намагався підсидіти", – описав "високі стосунки" між двома терористами журналіст.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: