fbpx
Сьогодні
17:27 06 Тра 2023

Президент нагородив три бригади ЗСУ відзнакою "За мужність та відвагу"

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про нагородження відзнакою "За мужність та відвагу" трьох бригад Збройних сил України.

Відповідний указ №265/2023 опубліковано на сайті глави держави.

Згідно з документом, Президент постановив нагородити з метою гідного вшанування мужності та героїзму, виявлених під час захисту державного суверенітету, незалежності, територіальної цілісності України почесною відзнакою "За мужність та відвагу" три бригади Сухопутних військ Збройних сил України.

Так, почесною відзнакою "За мужність та відвагу" він відзначив 10-ту окрему гірсько-штурмову бригаду "Едельвейс", 14-ту окрему механізовану бригаду імені князя Романа Великого та 56-ту окрему мотопіхотну Маріупольську бригаду.

Як повідомлялося, 6 травня Президент Володимир Зеленський від імені українського народу подякував піхотинцям за звитягу та самовіддане виконання військового обов'язку, мужність, стійкість і самопожертву у боях з російським агресором.

6 травня українські піхотинці відзначають професійне свято – День піхоти Збройних сил України, яке було встановлене у 2019 році тодішнім Президентом Петром Порошенком.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: