fbpx
Сьогодні
20:27 05 Тра 2023

Уряд призначив Литвина новим керівником "Адміністрації морських портів"

Юрій Литвин Фото: facebook com ismreport

За погодженням уряду міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков призначив керівників Адміністрації морських портів України (АМПУ) та ДП "Укрводшлях".

Про це пише Рубрика з посиланням на прес-службу Мінвідновлення.

Тепер керівником ДП "Адміністрація морських портів України" призначено Юрія Литвина. Він раніше очолював ДП "Укрводшлях". З червня 2022 року в.о. керівника ДП "Адміністрація морських портів України" був Олексій Востріков.

Водночас на посаді голови ДП "Укрводшлях" Литвина замінить Юрій Пушенко. До цього він був заступником директора з економічних питань.

"Він продовжить роботу з укрупнення функцій підприємства, відновлення флоту, реорганізації Річкової інформаційної служби та впровадження європейських стандартів на внутрішньому водному транспорті. Окремим його фокусом стане залучення інвестицій у розвиток річкового транспорту та взаємодія з партнерами", – додали у Мінвідновлення.

Довідка

Нагадаємо, у березні Кабінет міністрів виділив близько 10,2 млрд гривень областям та громадам на здійснення своїх повноважень, фінансування зарплат і оплату комунальних послуг.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: