fbpx
Сьогодні
16:14 04 Тра 2023

Президент України відреагував на заклик медведєва щодо його фізичного усунення

English version here

Фото: Офіс Президента Photo: the President's Office

Президент Володимир Зеленський відреагував на заклик голови ради безпеки рф дмитра медведєва "фізично усунути" його.

Про це Глава держави сказав на пресбрифінгу у Нідерландах.

Як наголосив Зеленський, зараз росія демотивована на полі бою. Окрім цього, також немає сильного суспільства, яке б підтримувало рух російських військ уперед.

"Ми бачимо різні радикальні групки, які розмахують там чимось ядерним, закликають щось зробити проти нашої країни…Це не цікава тема. Ми не будемо спілкуватися з такими людьми ні про що.

Я думаю, їм [росіянам] треба подумати, як змінити клімат у їхній власній країні, свій режим, а після того вони зможуть своє суспільство підготувати до будь-яких дипломатичних можливостей завершення цієї війни", відповів Президент.

Що відбувалося раніше?

Як повідомляла Рубрика, 3 травня пресслужба президента росії заявила про відбиття спроби удару безпілотниками по кремлю. Заявлено, що кремль розцінює спробу удару як "сплановану терористичну акцію та замах на президента рф напередодні Дня перемоги".

У Офісі Президента заперечили причетність України до атаки на кремлівську резиденцію президента рф.

Президент Володимир Зеленський відкинув звинувачення та казав, що Сили оборони бережуть зброю та боєприпаси для захисту українських територій.

Заступник голови ради безпеки рф дмитро медведєв заявив, що після цієї атаки "не залишилося жодних варіантів, крім фізичного усунення Зеленського та його кліки".

Як зазначають в ISW, аби створити умови для ширшої суспільної мобілізації, російська федерація, ймовірно, сама влаштувала атаку на кремль.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: