fbpx
Сьогодні
Відео 11:52 02 Тра 2023

Всеукраїнська онлайн-олімпіада: школярів 4-10-х класів запрошують взяти участь

Для учнів зі всіх куточків України платформа "Навчання і Технології" 5 травня проводить Всеукраїнську онлайн-олімпіаду "Квести І Тести". Призовий фонд змагання складає 560 000 грн.

  • Довідка про олімпіади "Квести І Тести"

Львівська ІТ-компанія Lionwood.software розробила платформу "Навчання і Технології", щоб оцифрувати навчальний процес для усіх його учасників: учнів, батьків, вчителів та адміністрацій закладів загальної середньої освіти.

Цього року в платформі "НІТ", якою користується понад 200 000 людей, запустили функціонал для проведення онлайн-олімпіад "Квести І Тести". Пілотний проєкт олімпіади реалізували в лютому 2023 року з предмета "Англійська мова". У ньому взяли участь учні 7-9-их класів закладів освіти Львівської міської територіальної громади. У відео можна переглянути, як пройшов фінал олімпіади та нагородження учасників.

  • Довідка про Всеукраїнську онлайн-олімпіаду

Школярів 4-6-их класів запрошують до перевірки знань в олімпіаді-мультитесті, а учнів 7-10-их класів чекають захопливі завдання з предмета «Англійська мова». Семеро школярів своїми знаннями можуть виграти по 50 000 грн, семеро — по 20 000 грн та ще семеро — по 10 000 грн. Вартість участі складає 99 гривень.

Окрім цього, організатори подбали, щоб усі фіналісти другого етапу олімпіади "Квести І Тести" отримали цінні подарунки.

  • Довідка щодо участі

Реєстрація триватиме до 08:00 5 травня 2023 року, а вже о 9:00 ранку цього ж дня розпочнеться перший етап змагань.

Детальнішу інформацію щодо участі в олімпіадах "Квести І Тести" дізнавайтесь на головному сайті платформи "Навчання і Технології" або телефонуйте в інформаційно-технічну підтримку за номером +380670999444.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: