fbpx
Сьогодні
Відео 18:49 30 Кві 2023

Президент розповів про допомогу від партнерів цього тижня: "Цезарі", танки і не тільки

Фото: Офіс Президента

Цього тижня Україна отримала велику кількість військової техніки від союзників. Це значно посилить можливості України до оборони та контрнаступу.

Про це пише Рубрика з посиланням на заяву президента Володимира Зеленського у неділю, 30 квітня.

Зеленський виразив подяку всім хто допомагає посилювати ізоляцію терористів і зупиняти будь-яке постачання їм зброї, її компонентів, хто працює для блокування ВПК Росії і для посилення оборонних можливостей всієї Європи.

"За підсумками цього тижня хочу особливо подякувати нашим партнерам із Данії – за "Цезарі", зі Словенії – за бронетехніку, з Іспанії – за танки, з Німеччини – за додаткові оборонні наміри щодо бронетехніки і снарядів, за ППО", – сказав Зеленський.

Окрім цього президент нагадав, що США виділили фінансування обсягом 1 млрд 250 млн доларів для підтримки українського бюджету.

"Дякую Нідерландам за рішення парламенту щодо тренування українських воїнів на передових західних системах. Дякую Італії за активність заради скорішої відбудови нашої держави. Дякую Хорватії за нову допомогу у лікуванні наших захисників після поранень у боях", – розповів президент.

Довідка

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що попереду Україну чекають головні битви цієї війни.

Нагадаємо, вчора Зеленський анонсував нові санкції проти рф. За словами президента вони стосуватимуться військово-промислового комплексу росії.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: