fbpx
Сьогодні
Фото 10:01 29 Кві 2023

У столиці відкрили виставку картин, намальованих на рештках російських ракет: її присвятили звільненню Київщини

Фото: Фейсбук / Дипломатична академія України імені Геннадія Удовенка при МЗС

У столичній Дипломатичній академії України при Міністерстві закордонних справ відкрили виставку картин на уламках російських ракет, яку присвятили річниці звільнення Київщини.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Фейсбук Дипломатичної академії України імені Геннадія Удовенка при МЗС.

Як зазначають, участь у відкриті взяли військовослужбовці ЗСУ, представники іноземних посольств, міжнародних організацій в Україні та громадських організацій.

"Ця виставка – свідчення того, що навіть у найскладніші моменти людина здатна знайти красу. Кожна робота розповідає історію трагедії та перемоги, руйнування та відродження", наголосили в повідомленні.

Відвідати експозицію можна у Дипломатичній академії України при МЗС у будні з 11:00 до 16:00. Виставка триватиме з 28 квітня по 5 травня.

Нагадаємо, що 27 квітня, у столичному Музеї Голодомору відкрилася фотовиставка "Наодинці", яка має на меті розповісти про життя вдів п'ятьох загиблих героїв російсько-української війни.

Фотографка Катерина Москалюк за підтримки Warchive реалізувала цей проєкт на платформі пам'яті "Меморіал".

Вона знімала вдів у їхньому повсякденні, щоби ті через фотографію могли передати свій досвід і біль. Хоча назва проєкту — "Наодинці", платформа "Меморіал" щодня намагається зробити все, щоб у людей, які переживають втрату, не було відчуття, що вони сам на сам зі своїм горем.

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: