fbpx
Сьогодні
PR 11:10 26 Кві 2023

Експерти TU розповіли, як заробляти на трейдингу без зайвих витрат часу та зусиль

За останні декілька років міжнародний валютний ринок Форекс став дуже популярним серед тих, хто бажає покращити свій матеріальний стан, використовуючи тільки інтернет. І хоча цей ринок досить складний та нестабільний, здатність заробляти без обмежень та зайвих витрат часу і сил приваблює все більше людей.

Фінансові аналітики Traders Union опублікували новий матеріал, присвячений тому, як заробляти на трейдингу та інших видах діяльності на Форексі та який профіт можна отримати. 

Види заробітку на Форексі згідно з TU

Одним з головних способів заробітку на Форексі є трейдинг — купівля та продаж валют з метою заробітку на різниці курсів. Цей спосіб дозволяє отримувати прибуток за дуже короткий термін, але він вимагає певних знань та досвіду. Щоб стати успішним трейдером, необхідно приділити час навчанню та підготовці, але результат того вартий, розповідають аналітики TU.  

Інвестування в ПАММ-рахунки

Інший спосіб заробітку на Форексі — це інвестування в ПАММ-рахунки. Вони представляють собою інвестиційні проекти, де гроші інвесторів об'єднуються в один фонд, який знаходиться під керівництвом професійного трейдера. На відміну від класичного трейдингу, тут інвестору не доведеться вчитися торгівлі — достатньо лише обрати надійний ПАММ-рахунок з професійним керуючим трейдером. Інвестори отримують частину прибутку з вкладеного капіталу, а трейдер забирає свій відсоток.

Автоматизований трейдинг

Ще один спосіб заробітку на Форексі — автоматизований трейдинг. Цей вид діяльності полягає в тому, що трейдер використовує спеціальні програми, які автоматично здійснюють торговельні операції на ринку. Такий спосіб заробітку підходить для тих, хто не має часу на постійний контроль над ринком, але бажає заробляти на ньому. 

Один з варіантів автоматизованого трейдингу — копітрейдинг. Це метод торгівлі, при якому програма автоматично копіює угоди обраного інвестором трейдера на його рахунок. Якщо трейдер здійснює виграшну угоду, інвестор отримує прибуток, якщо ні — втрачає кошти, як і трейдер.

Партнерські програми Форекс

Фінансові експерти Traders Union виділяють ще один цікавий вид заробітку на Форексі без необхідності аналізувати і вивчати ринок — партнерські програми. Це спосіб заробити гроші, запрошуючи нових трейдерів (рефералів) на платформу обраного Форекс-брокера, наприклад, Libertex

Існує кілька способів заробітку на партнерських програмах Форекс:

  • Партнерська комісія за приведення клієнтів. Більшість Форекс-брокерів пропонують партнерам відсоток від прибутку, який отримує брокер за кожного запрошеного ними клієнта. Таким чином, можна отримати 30-50% прибутку брокера від кожного клієнта.
  • Партнерська комісія за торгівлю клієнтів. Деякі Форекс-брокери пропонують партнерам отримувати комісію не тільки за приведення нових клієнтів, а також за кожну операцію, яку робить реферал.
  • Партнерські програми CPA. CPA означає "cost per action" або "вартість за дію". Суть полягає в тому, що партнер отримує визначену суму грошей за певні дії, такі як відкриття рахунку, внесення першого депозиту або здійснення певної кількості операцій.

Більше корисних матеріалів про заробіток на Форексі можна знайти на офіційному сайті TU.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: