fbpx
Сьогодні
08:53 25 Кві 2023

На Луганщині в окупованому Хрустальному окупанти переобладнали лікарню у військовий шпиталь, – Генштаб

Фото: Східний Варіант

У тимчасово окупованому Хрустальному Луганської області російські агресори облаштували військовий шпиталь на території міської лікарні.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Facebook Генерального штабу ЗСУ.

У військовому командуванні повідомили:

"Для надання медичної допомоги своїм пораненим російські загарбники продовжують активно використовувати медичні заклади населених пунктів тимчасово окупованої Луганської області.

Зокрема, у місті Хрустальний окупанти розгорнули військовий шпиталь на території міської лікарні".

Нагадаємо, що у селі Мала Білозерка Запорізької області російські загарбники перетворили цивільну лікарню на військовий шпиталь.

У Запорізькій області окупанти облаштували військовий шпиталь у спортивній залі місцевої школи, оскільки всі медичні заклади на тимчасово окупованій території переповнені пораненими агресорами.

Як писала Рубрика, з початку російської агресії українські Збройні сили вже ліквідували в загальному підсумку майже 187 800 вояк, лише за минулу добу близько 700 загарбників.

  • На Лиманському напрямку противник наступальних дій не проводив. Артилерійських обстрілів зазнали Макіївка, Невське, Діброва, Білогорівка Луганської області та Торське, Верхньокам'янське, Спірне і Переїзне Донецької області.

Зазначимо, що минулої доби, 24 квітня, українські Збройні сили відбили 43 атаки противника на Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках.

Окрім того, авіація Сил оборони за минулу добу завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу і військової техніки окупантів, а також 3 ударів по зенітно-ракетних комплексах.

Також українські захисники збили 10 ворожих БпЛА різних типів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: