fbpx
Сьогодні
Фото 13:09 19 Кві 2023

Негода на Київщині: Наєв розповів про усунення наслідків повені

Фото: Фейсбук Об'єднаних сил ЗСУ

Командувач Об'єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів про усунення наслідків негоди у Київський області.

Про це пише Рубрика з посиланням на Фейсбук Об'єднаних сил ЗСУ.

"Тривалі опади спричинили повінь у частині Київської області. Через руйнування дамби місцевого ставка в Іванкові підтоплена тимчасова переправа.

Але, незважаючи на природні перешкоди, в підрозділах Угрупування військ, що боронять Північний напрямок, є достатньо сил та засобів для їх подолання у найкоротші терміни.
На даний час інженерними підрозділами ЗС України спільно з органами місцевої влади оперативно наведено понтонну переправу. Наразі тривають роботи з обладнання зручних під'їздів до неї", – йдеться у повідомленні.

Негода на Київщині

Фото: Фейсбук Об'єднаних сил ЗСУ

Негода на Київщині

Фото: Фейсбук Об'єднаних сил ЗСУ

"Слід зазначити, що природні катаклізми не є перешкодою для виконання військовими поставлених завдань на прикордонні Київщини. Підпорядковані нашому угрупуванню військ підрозділи у разі необхідності здатні в стислі терміни виконати завдання щодо підвищення мобільності військ та своєчасно забезпечити переміщення особового складу, боєприпасів і військової техніки", – додав генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Негода на Київщині

Фото: Фейсбук Об'єднаних сил ЗСУ

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: