fbpx
Сьогодні
21:03 15 Кві 2023

Обстріл Слов'янська на Донеччині: кількість поранених унаслідок цього зросла до 23

Фото: Facebook/Павло Кириленко

У Слов'янську на Донеччині зросла кількість поранених унаслідок російського обстрілу, що стався напередодні ввечері, до 23 людей. На цей момент також повідомили про 11 загиблих.

Про це повідомив голова міської військової адміністрації Вадим Лях.

Очільник міста наголосив, що двоє загиблих, тіла яких нещодавно рятувальники дістали з-під завалів багатоповерхівки у провулку Парковому, — це 41-річний чоловік та 65-річна жінка.

Станом на 18 годину налічується 11 загиблих та 23 поранених людей внаслідок учорашнього обстрілу Слов'янська російськими військами.

Серед загиблих є дворічна дитина, а серед поранених — 14-річна дитина. Постраждалі отримали травми різного ступеня тяжкості.

Лях наголосив, що під завалами ще залишаються люди, рятувальні роботи тривають.

Відомо, що на місці частково зруйнованої багатоповерхівки загинули 6 людей, ще двох постраждалих надзвичайники врятували. За даними ДСНС, під завалами ще можуть перебувати 4 людини.

Нагадаємо, що ввечері 14 квітня війська рф завдали ракетних ударів по Слов'янську. Загарбники спрямували по місту 7 ракет С-300. Ракети поцілили у 34 багатоквартирних будинки, 20 приватних осель, об'єкти соціальної інфраструктури й автотранспорт.

Зокрема, частково був зруйнований 5-поверховий житловий будинок. Там працюють рятувальники та комунальні служби. Станом на ранок на місці завалу рятувальники розібрали 65 тонн зруйнованих будівельних конструкцій.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: