fbpx
Сьогодні
Відео 20:13 14 Кві 2023

Президент провів окремі наради з Будановим та Малюком на яких обговорили підготовку активних дій

Фото: Офіс Президента

У п'ятницю, 14 квітня, президент України Володимир Зеленський провів окремі наради з головою СБУ Василем Малюком та начальником ГУР Кирилом Будановим. Однією з тем стала підготовка активних дій.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на вечірнє звернення президента України Володимира Зеленського.

"Протягом дня був на зв'язку з військовими, провів нараду з головою Служби безпеки України Малюком, провів нараду з керівником ГУР Будановим. Ключове – це постійне знищення оккупантів, це мінусування їхньої логістики, будь-якого потенціалу на окупованих територіях, це підготовка наших активних дій, це контрштурмова робота", – розповів глава держави.

Він також подякував військовим, які забезпечують усе вищезгадане та пам'ятають, що за кожен удар по мирних містах України росіяни мають зазнавати максимально відчутних втрат.

"Кожен метр української землі має означати для окупанта неминучість програшу Росії в цій війні, неминучість того, що для ворога не буде жодної перспективи на землі України", – наголосив президент.

Довідка

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявляв, що контрнаступ наших військових може розпочатися не навесні, як очікувалося, а влітку.

А за словами секретаря Ради нацбезпеки та оборони Олексія Данілова, Україна ухвалить рішення про контрнаступ в останній момент.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: