fbpx
Сьогодні
Фото, відео 10:39 12 Кві 2023

Наєв оприлюднив тренування ЗСУ на півночі: смуга перешкод одразу для кількох підрозділів

Фото: Телеграм / Сергій Наєв

У Північній операційній зоні обстановка дозволяє українським захисникам здобувати військову майстерність.

Про це командувач Об'єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв повідомив у Телеграмі, пише Рубрика.

"Наразі обстановка в Північній операційній зоні дозволяє не лише постійно зміцнювати оборону, а й цілеспрямовано займатися здобуттям військовослужбовцями військової майстерності", – заявив генерал.

Наєв наголосив, що побудована смуга перешкод передбачає комплексну підготовку одразу для двох-трьох підрозділів і містить в собі дію у складі відділення.

Командувач Об'єднаних сил зауважив, що командири відділень тут набувають умінь щодо керівництва й лідерських якостей. Своєю чергою їхні підлеглі відпрацьовують питання:

  • обкатки танками,
  • розгортання у бойові порядки,
  • подолання різних перешкод, які імітують справжні бойові дії.

Нагадаємо, раніше Наєв заявив, що обстановка у Північній операційній зоні стабільна та контрольована. А українські воїни сповна її використовують для подальшого зміцнення оборонних рубежів та позицій.

Як писала Рубрика, минулої доби, 11 квітня, українські Сили оборони відбили 72 атаки противника на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: