fbpx
Сьогодні
13:20 06 Кві 2023

Запустили кампанію, яка спонукає людей жертвувати свої невикористані авіаквитки для українців: як працює це рішення

English version here

Кампанію Safe Passage 4 Ukraine, яка спонукає людей з усього світу пожертвувати свої невикористані авіаквитки та готельні бали для перельотів українців у безпечне місце, розпочав благодійний фонд у партнерстві з компанією Iris. У межах ініціативи також створили відеокампанію зі збору коштів.

Про це пише Рубрика.

У чому проблема?

Засновник благодійного фонду Ігор Веселуха розповів: "Коли почалася повномасштабна війна, я почав допомагати українській справі дистанційно, перекладаючи важливу документацію для біженців. Але швидко зрозумів, що потрібно робити більше, щоб краще розуміти потреби добровольців, які борються за безпеку кожного мирного жителя України. Я бачив, наскільки обмеженим було фінансування, яке просочувалося на лінію фронту, і вважав неможливим сидіти склавши руки".

Яке рішення?

Благодійний фонд у партнерстві з компанією Iris розпочав кампанію Safe Passage 4 Ukraine, яка спонукає людей з усього світу пожертвувати свої невикористані авіаквитки та готельні бали для перельотів українців у безпечне місце.

Як це працює?

У межах ініціативи створили відеокампанію зі збору коштів, щоб відновити підтримку України й українців після зменшення уваги з боку засобів масової інформації.

 

Відеоролик кампанії демонструє низку свідчень тих, кому допомогла ініціатива, та наголошує на необхідності пожертвувань на тлі зниження уваги ЗМІ до роботи, що проводиться на лінії фронту.

Уже зібрали 15 мільйонів авіаквитків та 2,4 мільйона готельних балів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: