fbpx
Сьогодні
22:40 05 Кві 2023

Зеленський запросив інвесторів Польщі до відбудови України

Президент України Володимир Зеленський запросив інвесторів Польщі до майбутньої відбудови нашої держави.

Про це він заявив, виступаючи на українсько-польському бізнес-форумі у Варшаві, повідомляє Укрінформ.

"Коли бізнес працює з країною, коли бізнес вірить в країну, розширює свою присутність – це найочевидніше підтвердження того, що країна має майбутнє. Дякую, що ви вірите в майбутнє України… І я б хотів запросити весь польський бізнес до відбудови нашої держави", – сказав Президент.

Він висловив вдячність усьому польському бізнесу за роботу з Україною і за роботу в Україні, особливо тим польським компаніям, які працюють в східних регіонах нашої держави.

Президент також подякував польським компаніям, які надавали та надають медичні матеріали й ліки Україні, та бізнесу, який допомагає тимчасово переміщеним українцям.

Окремо він висловив вдячність тим польським компаніям, які залишили російський ринок, керувались людяністю, а не прагматизмом.

"Я впевнений, що ми збережемо і на повну проявимо нашу економічну і гуманітарну мобілізованість, коли на повну силу розгорнеться проєкт відбудови України. Ми вже працюємо разом над відбудовою, але очевидно, що це тільки початок, а головне – попереду", – наголосив Зеленський.

На його переконання, Україна і Польща здатні наповнити новим безпечним і технологічним змістом увесь простір між Балтійським і Чорним морями, що принесе економічне зростання для двох країн і для Європи в цілому.

"Наш соціальний, економічний. енергетичний, культурний потенціал у Балто-Чорноморському просторі, впевнений, дасть десятилітні зростання для наших народів і для всієї Європи", – сказав Зеленський.

Рубрика:
Політика Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: