fbpx
Сьогодні
16:28 05 Кві 2023

У підрозділах Харківської ОВА правоохоронці НАБУ проводять слідчі дії

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура проводять обшуки в приміщенні Харківської обласної військової адміністрації. Зокрема, слідчі дії здійснюють в керівництва адміністрації.

Про це підтвердили в самій Харківській ОВА, пише Рубрика.

"Сьогодні Національне антикорупційне бюро України дійсно здійснює слідчі дії в деяких структурних підрозділах Харківської обласної військової адміністрації. Зокрема, у керівництва Апарату ХОВА та в Департаменті агропромислового розвитку. ОВА зі свого боку максимально та всебічно співпрацює з НАБУ та сприяє у його роботі, надає детективам усі запитувані документи та необхідну інформацію", – інформує прес-служба адміністрації.

За словами співрозмовників в органах правопорядку, кримінальне провадження розслідують за фактом імовірного розкрадання гуманітарної допомоги (частина 5 статті 191 Кримінального кодексу України. Обшуки, зокрема, проводяться в апарату Харківської ОВА, керівництва Департаменту агропромислового розвитку та у відділах.

Також у пресслужбі запевнили, що ОВА зі свого боку "максимально та всебічно співпрацює з НАБУ та сприяє у його роботі, надає детективам агентства усі запитувані документи та необхідну інформацію".

Довідка

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд призначив до розгляду по суті справу колишнього голови Харківської обласної ради Артура Товмасяна. Раніше ВАКС засудив до 5 років колонії керівника Харківського окружного адміністративного суду.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: