fbpx
Сьогодні
08:46 05 Кві 2023

На Великдень у Херсонській області заборонили скупчення людей на свято та відвідування кладовищ

Під час комендантської години на Херсонщині через загрозу російських ударів заборонили проводити богослужіння, а також скупчення людей на Великодні свята.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Телеграм голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна.

В ОВА зазначили, що до зони активних бойових дій повертаються родини з дітьми. Тож Рада оборони області через постійні обстріли заборонила родинам із дітьми в'їжджати до таких населених пунктів:

Кізомис, Велетенське, Берегове, Янтарне, Дніпровське, Білозерка, Приозерне, Комишани, Зимівник, Антонівка, Придніпровське, Садове, Микільське, Понятівка, Токарівка, Новотягинка, Іванівка, Тягинка, Львове, Ольгівка, Бургунка, Миколаївка, Одрадокам'янка, Козацьке, Веселе, Берислав, Новоберислав, Зміївка, Червоний Маяк, Новокаїри, Республіканець, Милове, Качкарівка, Саблуківка, Дудчани, Гаврилівка, Михайлівка, Золота Балка, Осокорівка.

До того ж рада оборони Херсонщини заборонила відвідувати кладовище та місця поховань через мінну небезпеку.

Також під час засідання вирішили продовжити дозвіл на продаж алкоголю ще на один місяць — до 15 травня з 10:00 до 15:00.

Нагадаємо, що 3 квітня, ворожа армія обстріляла медзаклад у Херсоні, в якій знаходились понад 200 пацієнтів: пошкоджені вікна та паркан.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: