fbpx
Сьогодні
Відео 12:10 02 Кві 2023

Підрозділ російських військ ліквідували українські десантники та зайняли їх позиції

Фото: t.me/ngu_war_for_peace

Українські десантники знищили підрозділ російських загарбників та зайняли їхні бойові позиції на одному з напрямків фронту.

Про це пише Рубрика з посиланням на Десантно-штурмові війська.

"Воїни 71-ї окремої єгерської бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України знищили підрозділ окупантів та зайняли їх бойові позиції на одному з напрямків", написали в повідомленні.

Як розповів один з українських десантників "Красінь", вони тільки заскочили в окопи, як він відразу зустрівся з окупантами "очі в очі", відстань була десь три метри.

"Ми з такою швидкістю рухались, що їх артилерія не встигала наводитись. Ми продвигаємось, вони ззаду відпрацьовують. Так ми зачистили всі окопи та зайняли позиції", – розповів він.

Як писала Рубрика, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 2 квітня 2023 року ліквідували близько 174 тисяч 550 російських військових, зокрема 560 загарбників – за останню добу.

Нагадаємо, що минулої доби, 1 квітня, українські Збройні сили успішно відбили понад 70 атак російської армії та завдали 11 ударів по районах скупчення окупантів.

Окрім того, у районі Бахмута протягом 1 квітня відбулося 25 бойових зіткнень. Зазначають, що темпи російського штурму продовжують знижуватися порівняно з двотижневою давниною.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: