fbpx
Сьогодні
09:57 22 Бер 2023

У Херсонській області війська рф обстріляли рятувальників під час ліквідації пожежі: є поранені

Фото: Ілюстративне

Російські загарбники обстріляли пожежно-рятувальний підрозділ, який гасив палаючий будинок у селі Іванівка на Херсонщині. Двоє співробітників ДСНС отримали поранення.

Про це 21 березня повідомив Telegram-канал Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

У відомстві повідомили, що інцидент стався на днях, але конкретну дату не уточнили.

Розповідають, що пожежу в будинку на Херсонщині було спровоковано ударом ЗС РФ. Саме коли рятувальники працювали на місці події, відбувся повторний удар.

"Рятувальники Херсона працюють у надскладних умовах, адже ворог стоїть зовсім близько – по той бік Дніпра. Пожежникам доводиться гасити пожежі під прицілом окупантів.

Тому дуже часто відбувається так, що, виїжджаючи на ліквідацію наслідків ворожих прильотів, пожежники потрапляють під повторний обстріл", – написала пресслужба.

Відомо, що Шликов отримав осколкове поранення лівого стегна. а Бурлін – осколкове поранення черевної порожнини.

Обох рятувальників було доставлено до лікувального закладу, хлопцям надана вся необхідна допомога. Загрози для життя постраждалих на цей момент немає.

Нагадаємо, що минулої доби, 21 березня, українські Сили оборони відбили 114 атак противника на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар'їнському та Шахтарському напрямках.

У Генштабі також додали, що у ніч на 22 березня російсько-окупаційні війська атакували регіони України дронами-камікадзе іранського виробництва. Загалом загарбники запустили 21 дрон по регіонах країни.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: